pleinfestijn Hardenberg 2017_04

Pleinfestijn Hardenberg Powered by Hak4t 2016

Remember the date: 26 augustus 2016!

Het Pleinfestijn Hardenberg is het afsluitende evenement van een zomerseizoen vol culturele evenementen in én om Hardenberg. Het volledige aanbod van Vechtdal Zomerfestival is te vinden via Facebook, of de website van Vechtdal Zomerfestival. 

Het spectaculaire concert met grote namen uit de landelijke showbizz en de uitdagende begeleidende showband Beethoven is inmiddels een begrip in Hardenberg en omliggende regio. Door de gratis entree is het Pleinfestijn toegankelijk voor alle doelgroepen en blijft het laagdrempelig. Zowel jong als oud treft hier muziek van zijn of haar gading. Het Pleinfestijn vormt ieder jaar weer de volwaardige afsluiting van het Vechtdal Zomerfestival . Hak4t slimme daglicht, kunstlicht en zonwering- oplossingen is trots hoofdsponsor te mogen zijn om zo samen met andere maatschappelijk betrokken sponsoren een bijdrage aan het vele muziek plezier te kunnen leveren.

pleinfestijn Hardenberg 2016_00

Pleinfestijn Hardenberg 27 augustus 2016

Het Marktplein in Hardenberg baste weer bijna uit haar voegen door het massaal toestromende publiek dat was afkomen op het Pleinfestijn. Het spectaculaire concert met grote namen uit de landelijke showbizz en de uitdagende begeleidende showband Beethoven is inmiddels een begrip in Hardenberg en omliggende regio. Door de gratis entree is het Pleinfestijn toegankelijk voor alle doelgroepen en blijft het laagdrempelig. Zowel jong als oud treft hier muziek van zijn of haar gading. Het Pleinfestijn vormt ieder jaar weer de volwaardige afsluiting van het Vechtdal Zomerfestival .

De organisatie van het Pleinfestijn Hardenberg had dit jaar naast de fantastische band Beethoven Rocks de top-acts Wolter Kroes, Berget Lewis en Sharon Doorson weten te strikken. Door wederom onder andere de de medewerking van vele lokale ondernemers, bedrijven en Hak4t als trotse hoofdsponsor, die zowel financieel als door het aanbieden van hun diensten hebben ondersteunt werd het weer een echt mooi,  prachtig, gezellig lokaal feestje en een waardige afsluiting van het zomerseizoen!

Het Pleinfestijn Hardenberg  www.pleinfestijnhardenberg.nl is het afsluitende evenement van een zomerseizoen vol culturele evenementen in én om Hardenberg. Het volledige aanbod van Vechtdal Zomerfestival is te vinden via Facebook, of de website www.vechtdalzomerfestival.nl

pleinfestijn Hardenberg 2016_04
pleinfestijn Hardenberg 2016_05
pleinfestijn Hardenberg 2016_07
PLEINFESTIJN HARDENBERG 2016
pleinfestijn Hardenberg 2016_10
pleinfestijn Hardenberg 2016_12
pleinfestijn Hardenberg 2016_13
SHARON DOORSON
pleinfestijn Hardenberg 2016_24
pleinfestijn Hardenberg 2016_09
pleinfestijn Hardenberg 2016_23
WOLTER KROES
pleinfestijn Hardenberg 2016_20
pleinfestijn Hardenberg 2016_19
pleinfestijn Hardenberg 2016_21
BERGET LEWIS
pleinfestijn Hardenberg 2016_17
pleinfestijn Hardenberg 2016_16
pleinfestijn Hardenberg 2017
BEETHOVEN ROCKS

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

paul-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Paul Hakvoort, COO