hospice

Stichting vrienden van Hospice Dedemsvaart

Mirjam Timmerman over haar vrijwilligerswerk

Al drie jaar is Mirjam Timmerman, directiesecretaresse van de Hak4t groep, elke donderdagavond en af en toe ook op andere momenten, als vrijwilliger te vinden in het Hospice in Dedemsvaart. Het Hospice is een kleinschalig bijna-thuis-huis, waar gasten in de laatste fase van hun leven verzorgd worden door familie en vrienden, vrijwilligers en hun eigen zorgverleners. ‘Iedereen kan van het Hospice gebruik maken, ongeacht gezindte, levensovertuiging of afkomst’.

Mirjam is één van de ongeveer 40 vrijwilligers die voor de aanwezige gasten zorgt. "Het werk geeft mij erg veel voldoening, ik vind het fijn om de gasten in deze fase van hun leven te kunnen bijstaan."
Naast de zorg door de vrijwilligers is er ook de Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart. Het doel van de Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart is een bijdrage te leveren voor het functioneren en voortbestaan van de Hospice in Dedemsvaart als een zodanige bestemming in het dorp dat deze gedragen wordt door de bevolking van Dedemsvaart en de directe omgeving.

Een mooi doel waar we ook als Hak4t graag ons steentje aan bijdragen. Hak4t slimme lichtoplossingen behoort dan ook al jaren tot “de vrienden club van 100” en ondersteunt hiermee het Hospice. ​

Wil jij het hospice ook financieel ondersteunen? Graag! Meer informatie lees je hier.
En lijkt het je leuk om ook vrijwilliger worden? Neem dan contact op met het hospice.

familie-Assenhuis-980x350
buiten-9-980x350
slide-980x150
INZET- PASSIE - ONDERSTEUNEN

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

paul-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Paul Hakvoort, COO