Hak4t_Groep_Brunink_Drakenbootrace_2022_Hardenberg_headerfoto

Drakenbootrace 2022 Hardenberg

Hak4t stapt in de drakenboot

Al jarenlang wordt op de laatste zaterdag van juni in Hardenberg de Brunink Drakenbootrace georganiseerd. Een gezellig event dat wordt georganiseerd aan de rand van het centrum van Hardenberg. Op het water van de Vecht wordt, met name door bedrijventeams, gestreden om de felbegeerde 'Harry ten Brinke bokaal'. 

Nadat het event, i.v.m. corona, 2 jaar niet door kon gaan beloofde het op 25 juni 2022 weer feest op de Vecht te worden. Ook wij stapten dit jaar met een team van Hak4t in het 'drakenbootje'. 

Het was een zonovergoten dag aan de uiterwaarden van de Vecht, iedereen was goed gemutst en klaar voor de strijd der titanen in Hardenberg. De Hak4t toppers roeiden zich, met de support van collega's, familie en vrienden op de uiterwaarden en kade, flink in het zweet in de drie voorrondes. Helaas waren ze net niet sterk genoeg om de finales te bereiken. Maar dat deert niet, de Olympische gedachte 'Meedoen is belangrijker dan winnen!' was ons motto. En na het personeelsuitje de dag ervoor kon iedereen terugkijken op twee onvergetelijke dagen bomvol gezelligheid en ontspanning met collega's. 

Hak4t_Brunink_Drakenbootrace_2022_Hardenberg
Hak4tgroep_Brunink_Drakenbootrace_2022_Hardenberg
Hak4t_Groep_Brunink_Drakenbootrace_2022_Hardenberg
SPORTIVITEIT - GEZELLIGHEID - ONTSPANNING

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

paul-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Paul Hakvoort, COO