Hak4t On Tour 5.0 Mall of the Netherlands glasdak

Hak4t On Tour 5.0

De Lier en Leidsenhage

Met de Hak4t On Tour gaan we een dagje op stap met alle collega's van Hak4t. Hierbij combineren we het nuttige met het aangename. We informeren onze collega's over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en in de markt, bezoeken een gaaf project en organiseren een leuke activiteit. 

Op vrijdag 7 februari 2020 bracht Hak4t On Tour 5.0 ons naar De Lier en Leidsenhage.  
In de Lier startten we de dag bij Boal om te bekijken hoe onze profielen gemaakt worden. Hiervoor werd de groep in vieren gesplitst. Twee groepen startten met een rondleiding door het bedrijf, de andere 2 groepen begonnen met een bedrijfspresentatie. Nadat alle 4 de groepen zowel de rondleiding als bedrijfspresentatie van Boal hadden gevolgd verzamelde iedereen in de kantine voor de presentatie van Marc en Paul Hakvoort (directeuren van de Hak4t groep). 

Nadat alle ins & outs vanuit de markt en Hakvoort besproken waren vertrok de bus richting The Mall of the Netherlands. Een groot winkelcentrum in Leidsenhage waar de collega's van Braat glasconstructies 1844 diverse volledig maatwerk producten hebben geleverd en geïnstalleerd. Veiligheidsschoenen aan, helmen op en gaan! De rondleiding werd verzorgd door collega's Paul Hakvoort, Aythel, Joost en Evert, die alle ins & outs van het project kennen. Omdat het winkelcentrum nog volledig in aanbouw was zat shoppen er niet in, maar werd vermaak gezocht op de ijsbaan. 

Na de warme apfelstrudel met warme chocolademelk en glühwein kon de ijsbaan betreden worden. En daar was het dolle pret met priksleeslalom, human bowling, human curling, ijssjoelen en jeu d'ice. Na alle ijspret werd het tijd om de buikjes te vullen en vertrok het gezelschap naar Gina voor een heerlijk 3-gangen menu. 

Wederom een mooie dag met Hak4t On Tour, op naar de volgende! 

Hak4t On Tour 5.0 groepsfoto
Hak4t On Tour 5.0 diner1
Hak4t On Tour 5.0 diner
Hak4t On Tour 5.0
Hak4t On Tour 5.0 Boal
Hak4t On Tour 5.0 Boal rondleiding
Hak4t On Tour 5.0 Boal rondleiding1
Boal
Hak4t On Tour 5.0 Mall of the Netherlands dak1
Hak4t On Tour 5.0 Mall of the Netherlands glasdak
Hak4t On Tour 5.0 Mall of the Netherlands dak
Mall of the Netherlands
Hak4t On Tour 5.0 ijsbaan_curling
Hak4t On Tour 5.0 ijsbaan1
Hak4t On Tour 5.0 ijsbaan
Curling

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

paul-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Paul Hakvoort, COO