IMG_9534

Hak4t On Tour 4.0

Moderna en Itter

Met de Hak4t On Tour gaan we een dagje op stap met alle collega's van Hak4t. Hierbij combineren we het nuttige met het aangename. We informeren onze collega's over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en in de markt, bezoeken een gaaf project en organiseren een leuke activiteit. 

Op vrijdag 9 februari 2018 bracht Hak4t On Tour 4.0 ons naar Hardenberg. 
Vanaf Dedemsvaart dit keer dus zo goed als een thuiswedstrijd en na een korte busrit van 20 minuutjes hield de bus stop bij Moderna Textielservice. Na een korte introductie van de directie van Moderna kregen we een rondleiding door het pand. Van de kantine, de showroom tot aan de wasserij waar we het volledige was- en stoomproces konden volgen. En dat niet alleen, we konden ook onze eigen lichtstraten en lichtarmaturen bewonderen. Heel tof om de producten die je zelf in de productie gemaakt hebt nu bij de klant gemonteerd te zien. En opnieuw te ervaren wat de toegevoegde waarde van een goede combinatie van dag- en kunstlicht is. 

Weer schoon en fris gestoomd volgde een korte wandeling naar (bijna buurman) Itter, waar Frank Wiersma (directeur) ons ontving, een introductie gaf over Itter en een rondleiding door het bedrijf verzorgde. Ook hier zijn lichtarmaturen van Hak4t geïnstalleerd. Mooi om te zien hoe onze LED-verlichting voor prettige werkverlichting en een fijn werkklimaat zorgt. 
Nadat we het bedrijf volledig gezien hadden praatte Marc Hakvoort (directeur van de Hak4t groep) iedereen bij over het laatste Hak4t nieuws. 

Volledig bijgepraat over alle laatste nieuwtjes stapte iedereen in de bus richting het Kiri Bowling en Leisure Center in Hoogeveen om de dag gezellig af te sluiten. Onder het darten, bowlen en poolen werd gezellig bijgepraat en een ieder liet zich het buffet lekker smaken. 

IMG_9546
IMG_9679
IMG_9552
Hak4t On Tour 4.0
IMG_9500
IMG_9508
IMG_9475
Moderna
IMG_9673
IMG_9626
IMG_9590
Itter
IMG_9744
IMG_9750
IMG_9752
Kiri Bowling Leisure Center

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

paul-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Paul Hakvoort, COO